Две решителни дами заловиха джебчии в столицата в навечерието на празниците,съобщи

...
Две решителни дами заловиха джебчии в столицата в навечерието на празниците,съобщи
Коментари Харесай

Решителни дами заловиха джебчийки навръх празниците

Две решителни дами заловиха джебчии в столицата в навечерието на празниците,съобщи Дарик. Гергана Попова, жертва на крадците, успява да ги наблюдава дружно със своя другарка.  

В залавянето се включва полицията. Готови за помощ са  и хората, които пътуват дружно с двете дами в трамвая.

Гергана разгласява историята във „ Facebook “, още до момента в който чака в районното полицейско ръководство. Целта й е както да предизвести хората за заплахата, по този начин и да покаже, че има смисъл да сме дейни и да се опитаме да се защитим, написа ПИК.

В последния работен ден преди празниците Гергана и приятелката й се качили в трамвай 7. Там се оказали и джебчиите - три дами и дете. Били толкоз ловки - споделя Гергана, - че докато забелязала, че ципът на чантата й е леко отворен, към този момент били слезли. Тя и приятелката й тръгнали по нарушителите, а в това време в кошчета край спирки намерили захвърлени портмонета.

Видели джебчийките, които следили, на спирка в се качили дружно в трамвая. Измамниците се пробвали да объркат преследвачките, като на идната спирка слезли и се качили още веднъж. Но двете дами не се помамили.

Междувременно Гергана и приятелката й се обадили на 112 и ги свързали с полицията. Служителите на реда заръчали да бъде помолен ватманът да не отваря вратите на трамвая, защото са наоколо. Полицаите дошли за пет минути, а двете дами разпознали една от джебчийките и детето апаш и те били задържани. Другите две измамници съумели да се изгубят в тълпата.

Отишли в районното, откъдето Гергана описа за случилото се и до момента в който чакали в полицията, траяли да постъпват сигнали за открадната движимости.

 Пред Дарик Гергана сподели, че жена, която живее в дребен град край София, таман била взела заплата на ръка - 600 лв., и се прибирала към къщи. Тогава осъзнала, че й липсва портмонето с цялото заплащане и била извънредно нещастна. " Замислих се на какъв брой хора, които с почтен труд са изкарали парите си, са объркали празниците ", спомня си тя.

И решила да показа историята си във Facebook, с цел да бъдат предизвестени хората и да са на щрек, както и да знаят, че в такива случаи, когато човек е по-инициативен, може да се стигне до позитивна развръзка.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР